Dana Palace

Golden Sands, Bulgarien

Dana Palace (All Inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 400 m
NATTELIVNATTELIV: 300 m
BARBAR: Ja

Dana Palace

Et skønt hotel med kort afstand til både strand og natteliv. På Dana Palace bor du sammen med mange andre unge danskere, hvor der bestemt er mulighed for at skabe mange nye bekendskaber, og samtidig feste sammen hele ugen.

Beliggenhed

Dana Palace ligger med mindre end 300 m til nattelivet, og kun 400 m til stranden. Dette giver en næsten perfekt beliggenhed, hvor du hele ugen igennem bor tæt på alt og har alt inden for rækkevidde. Herudover er der også indkøbsmuligheder samt andre nødvendigheder lige rundt om hjørnet.

Faciliteter

På hotellet vil du opleve en fin standard, hvor der blandt andet er et lækkert poolområde, som er samlingspunktet om dagen. Der er naturligvis også en bar, hvor du hele dagen igennem kan få serveret fri bar, da dit ophold er med all inclusive. Det betyder at alle måltider er inkluderet i opholdet, både morgenmad, middagsmad og aftensmad. Herudover er der fri bar hele dagen lang.

Værelserne

Alle værelserne er af generel fin standard, og de fremstår alle pæne og nydelige. På værelserne finder du de nødvendige ting, som du skal bruge til din ferie og de har alle en altan, hvor du kan sidde og nyde tilværelsen efter en lang dag ved poolen.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.