Aphrodite

Golden Sands, Bulgarien

Aphrodite (Morgenmad)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 100 m
BARBAR: Ja
Aphrodite Hotel er et rigtig hyggeligt 4-stjernet hotel, der er placeret i den mere rolige del af Golden Sands, men alligevel med kort gå-afstand til resten af byens restauranter, barer og det pulserende natteliv.

Værelserne

Som resten af hotellet, er Aphrodites værelser virkelig hyggeligt med plads til 2-3 personer. Der er altan og aircondition på alle værelserne. Derudover finder du et lækkert badeværelse med både bruser og badekar, samt hårtørrer.

Faciliteter

Aphrodite Hotel har alt hvad man skal bruge på sin ferie! På hotellet finder du 2 poolområder, Wellness Center og Fitness Center. Derudover er der og både bar og restaurant, hvor morgenmad er inkluderet under hele opholdet.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.