Party Hotel Golden Sands

Golden Sands, Bulgarien

Party Hotel Golden Sands (All Inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 300 m
NATTELIVNATTELIV: 0 m
BARBAR: Ja

PARTY HOTEL GOLDEN SANDS

Party Hotellet Golden Sands er til dig, som ønsker den ubetinget bedste ungdomsferie, hvor du bor og fester under samme tag. Hotellet ligger i bar gaden Party Street og er placeret oven på Den Glade Viking.

FACILITETER

Som et ægte ungdomshotel er hotellets værelser særdeles enkelt indrettede og har to fede poolområder med liggestole til fri afbenyttelse. Det ene poolområde ligger i forlængelse af Den Glade Viking, som har poolbar i selve swimmingpoolen og er samlingspunktet for alle DUF-rejsers gæster. Det andet poolområde ligger på bagsiden af hotellet og er til dig, som gerne vil have afslapning og hygge i dagstimerne.

Fra ungdomshotellet er der kun 300 meter til Golden Sands lækre strand. Her findes en lang strandpromenade med utallige strandbarer, restauranter og ferieshops. Ved stranden er der desuden mulighed for at prøve de mange vandfaciliteter såsom ”bananen” og parasailing.

VÆRELSER

Party Hotel Golden Sands blev renoveret i 2013. På hotellet bor der kun unge mennesker, hvilket giver en fantastisk og ungdommelig stemning. På hotellet findes moderne dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Alle værelser har desuden eget bad, toilet og balkon.

Er du til en ferie med luksus, kan du vælge at bo på et af vores deluxe dobbeltværelser, hvor er der skruet op for detaljerne og charmen. Fra deluxeværelserne har du desuden adgang til en større terrasse, hvor der på den ene side af hotellet findes et spabad.
Et dobbeltværelse til enebrug er til dig, som ønsker at have et værelse helt for dig selv.

I lobbyen findes et større internetområde, som du har mulighed for at benytte.

MAD OG DRIKKE

Opholdet på hotellet er med All Inclusive!

I All Inclusive er følgende inkluderet:
  • Morgenmad/Brunch fra kl. 10.00-14.00
  • Aftensmad fra kl.18.00-20-00
Fri bar fra kl. 10-20 i sodavand, juice, øl, vin, rom, vodka, gin, m.m. (lokale mærker)

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.